Pracujeme bok po boku se zákazníky na každém kroku

Produkty Loctite® jsou používány v autoprůmyslu, elektronice, leteckém průmyslu, ve strojírenství, při výrobě zdravotnických pomůcek, domácích spotřebičů a také při údržbě a opravách ve všech oblastech hospodářství.

Sortiment produktů Loctite® zahrnuje řešení pro průmyslovou výrobu, průmyslovou údržbu a pro opravy, údržbu a péči o vozidla. Doplňkovou řadu produktů Loctite® tvoří maziva, separační prostředky, čističe a další speciální produkty. K dispozici je také kompletní řada standardního zařízení pro dávkování, nanášení a vytvrzování lepidel.

Náš přístup spočívá v práci bok po boku s našimi zákazníky na každém kroku: od návrhu a vývoje produktu až k výrobnímu procesu, s testováním vzorků a zkouškami dávkování, za účelem nabídnout kompletní řešení. Trvalá technická podpora a pomoc je zajištěna po celém světě díky rozsáhlé síti místních technických oddělení.

Od roku 1997 je značka Loctite® součástí portfolia společnosti Henkel. Prostřednictvím značky Loctite® nabízí firma Henkel mnohem víc, než jen vynikající produkty: poskytuje rovněž efektivní řešení konkrétních problémů v celé škále průmyslových prostředí.

www.loctite.cz

Pro více informací a technických informací o lepení a produktech loctite doporučujeme následující blog.

www.engineeringbonding.wordpress.com/